Noua conducere a Poștei Române,

Oficiul Suceava, intră în priză cu cel mai mare eveniment la nivel național

Marian Ionescu susține că Suceava va fi un reper pe harta companiei în materie de organizare de evenimente de calitate
Noul director coordonator al Oficiului Județean Suceava al Companiei Naționale „Poșta Română”, Marian Ionescu, se va confrunta la finele acestei săptămâni cu cel mai mare eveniment intern organizat de companie. Este vorba despre faza națională a concursului „Marșul Factorilor Poștali”, care va avea loc la Gura Humorului și la care sunt așteptați să participe, pe lângă zecile de concurenți din toată România, și șefii oficiilor din țară.
 

Marian Ionescu, care a fost instalat în funcție în această primăvară, și-a luat foarte în serios rolul de organizator, mai ales că, la nivel central, șeful pe linie directă este un alt sucevean, Marius Vatavu. „Pentru noi, acest eveniment este unul foarte important și va fi tratat ca atare. Eu am găsit la Suceava un colectiv bun, cu care sunt convins că vom putea face performanță și va trebui să demonstrăm că factorii poștali sunt disciplinați și muncitori. De altfel, faptul că suntem denumiți armata a III-a a României nu este departe de adevăr”, a ținut să precizeze directorul coordonator al Oficiului Județean Suceava. Marian Ionescu este convins că acțiunea de la Gura Humorului va fi una ce va rămâne ca un reper pentru toți factorii poștali, iar eforturile organizatorilor converg înspre o foarte bună realizare și respectare a detaliilor. „Suntem mândri că faza națională se organizează la Suceava și sunt convins că participanții se vor simți extraordinar”, a conchis Marian Ionescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: