Pe vremea primarului…

Primim opinii (și le publicăm, pentru că așa este normal) de la mulți locuitori ai Sucevei iritați de nenumăratele lucrări care răscolesc străzile municipiului. Probabil că, pe măsură ce numărul de străzi transformate în șantiere va crește, va spori și numărul nemulțumiților. Noroaie sau praf, tranșee sau dealuri de pământ ori de pietriș, curți inabordabile nici măcar cu piciorul, darămite cu autoturismul, zeci și zeci de locuri de parcare anulate de șanțuri sau taluzuri, picioare – ferească Dumnezeu – rupte, circulație sufocată pe termen lung, nervi, nervi, nervi! Să adăugăm și apropiata întrerupere a furnizării apei calde, „minunat” cadou pe căldurile verii, și este ușor de imaginat de câte vorbe bune va beneficia primarul în această anunțată lungă vară fierbinte.
 

Dumitru TEODORESCU

Dar, să întoarcem, totuși, foaia… Noi suntem aceia care recunoaștem că toată țevăraia subterană suceveană este putredă și că trebuie înlocuită. Că plătim apă pierdută de țevile ciuruite sau agent termic care încălzește dedesubturile prin care ajunge în punctele de distribuție. Că suportăm consecințele numeroaselor avarii. Că nu putem ocoli teama că oricând și oriunde în subsolul Sucevei poate plesni ceva. Și, dacă recunoaștem toate acestea, atunci trebuie să recunoaștem și curajul aproape perdant pe care primarul și-l asumă acoperindu-și legislatura cu asemenea extenuante lucrări. Deși, când vor fi gata, se vor găsi și admiratorii: astea s-au făcut pe vremea primarului… Să recunoaștem deci adevărul că nu plecăm de-acasă când apartamentul intră în renovare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: