Ministrului i s-au arătat „cizmele murdare”…

”Excesul de zel e la venirea unui ministru și nu la plecare”, a fost comentat ieri de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, el vizând lipsa muncitorilor și a utilajelor de pe șantierul șoselei de centură a Sucevei la scurt timp după vizita în zonă a ministrului transporturilor, Radu Berceanu.
 

El a recunoscut că, din păcate, în România e o problemă ”cu reminiscențe din trecut”: atunci când vine un oficial, ”să fim obosiți și, dacă se poate, cu cizmele murdare”. Șeful deliberativului județean a arătat că, în cazul firmelor care efectuează lucrări la drumurile din județ, rămâne să ”pună presiune” în continuare, astfel încât ele să aibă un ritm mai mare de lucru. Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a vizitat, joi dimineața, șantierul șoselei de centură a municipiului Suceava, unde a găsit mai multe utilaje și muncitori care lucrau. Utilajele și muncitorii au plecat însă din zonă după ce ministrul a părăsit județul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: