Din caza contestațiilor la desemnarea executantului

Există proiecte de drumuri blocate

Ieri a demarat proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere din municipiul Fălticeni. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, informează că este vorba despre investiții de 6 milioane de euro, finanțare obținută în cadrul Programului Operațional Regional (POR).
 

Gheorghe Flutur spune că în lucru au intrat și alte drumuri județene, însă unele proiecte bat pasul pe loc din cauza contestațiilor care au apărut la desemnarea executanților. „Din păcate, cu unele proiecte de drumuri suntem în faza contestațiilor. Este necesar să se consume și această fază, care nu depinde de noi. Există o procedură care trebuie să curgă, astfel încât să putem începe toate lucrările”, precizează șeful administrației județene, care crede că, din iulie, vor fi deschise toate fronturile de lucru. Dl Flutur evidențiază că, anul acesta, CJ are în plan să intervină pe 250 km de drumuri de rang județean, dintre care 100 km finanțate din fonduri europene, prin POR. „Este un volum mare de investiții, cu fonduri și din bugetul propriu, dar și din cel de stat, pe OG nr. 7 și HG nr. 547. Mi-aș fi dorit ca lucrările să înceapă mai repede, dar procedura privind organizarea licitațiilor și contestațiile ne-au făcut să întârziem”, a conchis Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: