„Suntem numărul 1”

Sărbătoare mare la Școala Generală Nr. 1 Suceava, gazdă a învățătorimii din județ. Aici, dascălii, împreună cu elevii claselor I IV, au desfășurat, ieri, o activitate de cerc pedagogic pe semestrul al doilea.
 

În frunte cu directorul unității, prof. Tamara Brutaru, și adjunctul acestuia, Gabriela Mihai, întregul colectiv a trăit intens pregătirea și desfășurarea activităților: lecții demonstrative pe diferite arii curriculare, la fiecare nivel de clasă, referate de specialitate, informare despre noutățile editoriale din domeniu, program artistic. Absolvenți de ciclu primar, elevii clasei a IV-a A, îndrumați de învățătoarea lor, dna Rodica Lupașcu, au ales să prezinte oaspeților un scenariu didactic la disciplina limba română. Folosindu-se strategii didactice activ-participative, copiii au convins și de astă dată pe cei prezenți că, la terminarea acestui segment de învățământ, vor fi pe calea cea bună în ceea ce privește dezvoltarea capacității de receptare a mesajului oral și scris și a capacității de exprimare. Activitatea de ieri se înscrie în paleta diversă de acțiuni desfășurate la școala sus menționată, a cărei deviză este „Suntem numărul 1”. Manifestarea dovedește, credem, încă o dată, că învățătorii se află într-o permanentă ofensivă de înnoire a activității didactice, de implicare în realizarea reformei în învățământul românesc. Indiferent de vremurile politice, ei sunt preocupați permanent de propria evoluție profesională, valorificând la maximum toate abilitățile reale de dascăl-talent, dăruire și etică profesională.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: