Ionuț Vartic este noul director coordonator adjunct al Gărzii Financiare Suceava

> El a obținut cel mai mare punctaj din țară la evaluarea proiectelor manageriale > Dragoș Ungureanu, singurul candidat la funcția de director coordonator al comisarilor financiari suceveni, nu a promovat examenul de evaluare, obținând cel mai mic punctaj din țară (56,5)
 

Cele două concursuri pentru ocuparea funcțiilor de director coordonator și director coordonator adjunct la Garda Financiară Suceava (G.F) s-au desfășurat marți, 19 mai a.c., la București, și au constat în prezentarea proiectelor manageriale. Potrivit site-ul oficial al Comisariatului General, în urma evaluării, Ionuț Vartic, aspirant la funcția de director coordonator adjunct al G.F. Suceava, a obținut 89 de puncte, cea mai mare notă din țară. La polul opus, cu cea mai mică notă din țară obținută ca urmare a evaluărilor pentru ocuparea funcției de director coordonator al Gărzii Financiare Suceava, se situează Dragoș Ungureanu, care nu a promovat examenul. Fostul viceprimar al orașului Siret, singurul candidat la șefia G.F Suceava, s-a prezentat la acest concurs cu un plan managerial cotat de comisia de evaluare sub nota șase. Ca să promoveze concursul și să preia șefia G.F. Suceava, Dragoș Ungureanu ar fi trebuit să obțină minim nota șapte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: