Liberalii suceveni sunt pregătiți pentru sosirea “viitorului președinte al țării”

Crin Antonescu vine la Suceava să spulbere adversarii politici

> “Sucevenii au șansa să vadă și să cunoască un politician de tip nou, corect cu cei din jur”, susține președintele PNL Suceava, Philip Rozopol
Liderul național al PNL, noul președinte ales al liberalilor, Crin Antonescu va fi prezent vineri la Suceava, începând cu ora 13, în sala mare a Casei de Cultură din municipiul reședință de județ. Antonescu va discuta cu activul și cu simpatizanții PNL din întreg județul Suceava timp de câteva ore și va avea ca misiune să-i determine pe cei prezenți acolo să încerce în ultimele zile de campanie pentru alegerile europarlamentare să depună toate eforturile pentru ca PNL Suceava să obțină un scor foarte bun.
 

Președintele Organizației Județene Suceava a PNL, Philip Florin Rozopol a declarat, miercuri, presei locale că venirea lui Crin Antonescu se constituie într-un eveniment major pentru liberalii din județ și că speră ca acest moment să fie unul în care organizația liberală suceveană să fie găsită în „plină formă de campanie”. Deși liderii PNL de la nivelul organizației județene nu o recunosc deschis, întâlnirea de vineri cu Crin Antonescu se dorește a fi și un start de campanie pentru acesta în vederea câștigării președinției României, start la nivelul județului Suceava. „Crin Antonescu este politicianul care a reușit în doar câteva luni să treacă de bariera de 30% a încrederii pe care oamenii o au în el și va fi cu siguranță unul dintre cei care vor concura de la egal la egal, cu șanse foarte mari, cu actualul președinte al României”, a precizat Philip Rozopol. Omul care a preluat cu caracter de interimat frâiele PNL Suceava își dorește ca vizita lui Crin Antonescu să fie una de referință în materie de vizite ale liderilor politici naționali la Suceava. „Va fi nevoie de o mobilizare foarte bună din partea noastră. Sunt convins că pentru toți membrii Biroului Permanent Județean această vizită înseamnă foarte mult. Pentru noi ca liberali ea înseamnă în primul rând o recunoaștere a importanței pe care conducerea de la centru o arată județului și zonei din Nordul Moldovei”, a ținut să precizeze președintele Organizației Județene Suceava a PNL. Liberalii mizează pe prezența la Suceava a aproximativ 1000 de membri și simpatizanți ai partidului și au convingerea că cei care se vor afla în sala Casei de Cultură vineri „vor vedea un politician de tip nou, corect cu cei din jur și care este ancorat serios în realitate”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: