În privința scorului electoral al PSD

Ovidiu Donțu rămâne un optimist incurabil

Vicepreședintele Organizației Județene Suceava a PSD, Ovidiu Donțu (omul care a reușit să strângă 31% din voturile electoratului sucevean la alegerile generale din 2008), a lansat, ieri, un apel către suceveni în care le cere să se prezinte la urne la alegerile europarlamentare din 7 iunie.
 

Ovidiu Donțu a fost destul de „darnic” și a oferit nu mai puțin de 7 motive pentru care, în opinia sa, sucevenii ar trebui să trateze cu maximă seriozitate aceste alegeri. Unul dintre ele ar fi mai bine de 60 % dintre legile care se aplică în România sunt votate de Parlamentul European. Al doilea motiv ține de faptul că bu-getul european face să crească bugetul țării noastre cu minim 50%. „Al treilea motiv, din Parlamentul European se poate acționa pentru deschiderea pieței muncii pentru români. Spitale și școlile la standarde europene și accesul românilor la servicii publice de calitate se pot face prin bani europeni, modernizarea satului românesc se poate face prin bani europeni, fondurile pentru creșterea eficienței energetice a României se poate rea-liza prin fonduri europene, țara noastră fiind pe ultimul loc în Europa la eficiența energetică și de aici problemele economice care sunt astăzi. Nu în ultimul rând, apărarea drepturilor cetățenilor români care muncesc în străinătate se poate face prin implicarea Parlamentului European. Acestea sunt în opinia mea cele șapte motive pentru care trebuie să mergem la vot, șapte motive care ar trebui să ne aducă mai aproape valorile europene pentru români”, a ținut să precizeze fostul candidat al PSD Suceava la funcția de primar al Sucevei și la cea de deputat. Tânărul politician este convins că oamenii care au votat cu el la alegerile generale din 2008 vor fi alături de PSD și acum și speră ca partidul din care face parte să poată nu-măra, în noaptea dinspre 7 spre 8 iunie, cu cel puțin 3% mai multe voturi decât a obținut în 2008.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI