Pentru ca să pună umărul la lista PNL

Crin Antonescu vine la Suceava

Directorul de campanie al PNL Suceava, vicepreședintele organizației municipale a partidului, Ovidiu Ilisei, a lansat luni o invitație publică tuturor sucevenilor care doresc să se întâlnească cu “politicianul care a cunoscut cea mai mare creștere în sondajele de opinie în ultimii ani”, liderul național al PNL, Crin Antonescu.
 

El a declarat luni presei locale că eforturile liberalilor sunt canalizate în perioada următoare înspre vizita președintelui partidului, care va veni la Suceava, vineri, 22 mai, și care va sta în municipiul reședință de județ aproximativ 24 de ore. Ilisei a mai spus că momentul de maxim impact al acestei vizite va fi întâlnirea cu electoratul sucevean ce va avea loc în jurul orelor 14, în ziua de vineri, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava. „Noi am vrea ca președintele Crin Antonescu să se poată întâlni cu toți oamenii de bine din Suceava. De aceea și lansăm invitația către toți cei care doresc să îl vadă și să îl asculte pe liderul liberalilor din România și îi așteptăm în fa-ța Casei Culturii”, s-a exprimat vicepreședintele PNL Suceava, Ovidiu Ilisei. El a mai spus în final că vizita lui Antonescu la Suceava are un dublu scop: în primul rând se vrea a fi un semnal dat tuturor membrilor și simpatizanților PNL din județul Suceava și în al doilea rând Crin Antonescu vine în fosta capitală a Moldovei pentru a susține lista de candidați ai PNL la alegerile europarlamentare din 7 iunie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: