George Ostafi-Ost deschide a zecea expoziție în Germania

Pictorul expresionist George Ostafi-Ost vernisează astăzi, împreună cu artista plastică germană Monica Sohn, o expoziție de artă abstractă și figurativă, la Galeria “Cultura” din Kirtof Ober Gleen, landul Hessen, Germania, aceasta fiind a zecea expoziție deschisă în Germania de artistul sucevean.
 

Potrivit lui, expoziția cuprinde 46 de lucrări ale celor doi, realizate în ulei și acryl pe pânză. Născut la 4 decembrie 1961, la Suceava, George Ostafi-Ost a absolvit Facultatea de Construcții de Mașini, iar din 1991 lucrează la Complexul Muzeal Bucovina, fiind specializat în relații publice, în cadrul Ministerului Culturii. Este artist plastic autodidact, ucenic în atelierele pictorilor profesioniști din Suceava, laureat al unor premii internaționale de grafică satirică în Japonia, Italia și Polonia. Începând cu 1985, are numeroase expoziții de pictură ulei pe pânză, în țară și străinătate.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI