Fotbal, Liga a II-a

Cetatea înfruntă azi o candidată la promovare

Cetatea Suceava – Delta Tulcea, azi, ora 11, Stadion „Areni”
Accidentările îi dau mari bătăi de cap lui Ioan Radu înaintea meciului de azi cu Delta Tulcea. Colban și Streinu sunt ieșiți din cărți pentru acest joc, în vreme ce Homneac, Bolohan, Dumitru, Celpan, Golofca și Breniuc nu se antrenează la capacitatea maximă.
 

Dintre toți, cea mai gravă situație pare a o avea Colban. „Campionatul s-a încheiat pentru Colban, care a suferit mai multe recidive la o ruptură musculară, iar din această cauză a fost mai mult accidentat în ultima vreme. Chiar dacă Vespazian Colban a ajuns la o anumită vârstă, nu cred că această accidentare îi poate pune capăt carierei”, a declarat Ioan Radu. În afara unui succes în confruntarea cu Delta Tulcea, Ioan Radu nu a ascuns că își dorește și o înfrângere a Științei la Buftea, în etapa de azi. „După situația din clasament a celor două formații, cel mai probabil rezultat ar trebui să fie victoria gazdelor. În fotbal, însă, nu poți să prevezi totul și de aceea trebuie să iei în calcul că se poate întâmpla orice. De aceea este primordial să ne impunem noi în confruntarea cu Delta”, a declarat tehnicianul Cetății. Ioan Radu a lăsat de înțeles că nu este încântat din cale afară de delegarea lui Teodor Crăciunescu la partida cu Delta Tulcea. „Fiecare echipă care se respectă vrea să beneficieze în deplasare de un arbitraj bun. Astfel, la Botoșani, tulcenii au fost arbitrați de Alexandru Tudor, iar acum, la Suceava, au parte de Teo Crăciunescu. Oricum, nu se pune problema corectitudinii la Crăciunescu. A ajuns și el la o anumită maturitate profesională după ce a condus în Liga I jocuri mult mai dificile decât Cetatea – Delta Tulcea”, a declarat antrenorul Cetății. În altă ordine de idei, se pare că noaptea de joi spre vineri a fost un sfetnic bun pentru fundașul central al Cetății, Claudiu Sevaciuc. După ce joi și-a strâns echipa-mentul și a părăsit vestiarul echipei, nemulțumit fiind din cauza unor probleme de ordin financiar, Sevaciuc a revenit ieri la sentimente mai bune. Jucătorul a anunțat că dorește să revină în lot, iar ieri dimineață a participat la ședința de pregătire susținută de grupa-rea suceveană.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI