Centru handbalistic regional de excelență la Suceava

> „Așa cum Harghita este cunoscută pentru hochei, iar Oradea este renumită pentru polo, la Suceava ar putea fi înființat un centru de excelență pentru handbal”, a declarat la Suceava, Monica Iacob Ridzi
 

Suceava trebuie obligatoriu să aibă o sală de sport polivalentă. Aceasta este părerea ministrului tineretului și sportului, Monica Iacob Ridzi, pe care și-a făcut-o publică, ieri, la Palatul Administrativ, într-o întâlnire cu oficialitățile județene și primarii unităților administrativ-teritoriale sucevene. Dna Ridzi susține că, la nivel central, este deja analizată această posibilitate a înființării unui complex sportiv național, domnia sa opinând că performanța handbaliștilor de la C.S. „Universitatea” în Challenge Cup este o surpriză plăcută și că potențialul studenților trebuie încurajat. Oficialul guvernamental a arătat că, așa cum Harghita este cunoscută pentru hochei, iar Oradea este renumită pentru polo, la Suceava ar putea fi înființat un centru de excelență pentru handbal. Monica Iacob Ridzi a precizat că a purtat discuții și cu președintele Federației Române de Handbal, Cristian Gațu, perspectivele concretizării inițiativei de înființare a centrului regional handbalistic fiind încurajatoare. „Ceea ce avem în prezent este insuficient, pentru că, dacă vrem performanță, trebuie să avem și o sală polivalentă în care să putem susține anumite competiții. Trebuie să ne gândim să asigurăm toate facilitățile moderne care sunt necesare unui centru în care sportivii să dea tot ce au mai bun”, a precizat ministrul tineretului și sportului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: