Jandarmii, tirul și Ziua Victoriei

În perioada 5-9 mai a.c. s-a desfășurat la Târgu Jiu Campionatul de Tir al MAI, manifestare la care Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni a fost reprezentată de maior Postelnicu Ionel, co-mandantul batalionului de elevi. În urma desfășurării competiției, el și-a apărat locul I la categoria individual masculin, câștigat în campionatul din anul trecut.
 

Este pentru prima oară în istoria întrecerii când locul I este câștigat doi ani consecutiv de același concurent. La sfârșitul săptămânii, cadre și elevi ai Școlii Militare au participat la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Victoriei, organizate în Fălti-ceni la inițiativa Comunității Rușilor Lipoveni din România. Duminică, 10 mai, s-a des-fășurat ceremonia depunerii de coroane la cimitirul ostașilor ruși căzuți în cel de-Al Doilea Război Mondial. Printre personalitățile care au participat la manifestare s-au numărat Ivan Zubkov, secretar II în cadrul Ambasadei Federației Ruse la București, prof. Ioan Bodnar, consilier pentru minorități în cadrul Departamentului de integrare europeană al Instituției Prefectului, Suceava, deputat Miron Ignat, din partea Comunității Rușilor Lipoveni din România, ing. Vasile Tofan, primarul municipiului Fălticeni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: