Crăițe pentru câmpulungeni

Terapie ocupațională la plantat floricele

O acțiune inedită de înfrumusețare a centrului municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost organizată în colaborare de Fundația caritabilă „Orizonturi” și primăria locală.
 

Beneficiari ai serviciilor de sănătate mintală din municipiu și asistați social și-au unit eforturile pentru a schimba fața urbei și au plantat împreună flori în zona centrală. Potrivit precizărilor viceprimarului Mihăiță Negură, fundația a sponsorizat și procurarea florilor care s-au plantat. „Au fost aduse peste 2000 de fire de crăițe, pe care împreună le-am folosit în zona centrală. Pentru noi a fost o mână de ajutor întinsă generos de fundație, bine primită și foarte utilă, în timp ce pentru dumnealor a fost o acțiune reușită, prin care beneficiari ai serviciilor de sănătate mintală au dovedit că pot fi utili comunității, că se integrează perfect și că pot fi chiar exemple de entuziasm și dăruire în activitățile în care se implică”, ne-a explicat vice-primarul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: