PSD Suceava redescoperă aversiunea față de PD-L

Social-democrații se pun pe treabă

PSD este decis să recâștige prima poziție în județele Suceava și Botoșani, poziții pe care le-a pierdut încă din 2004, primul test urmând a fi alegerile europarlamentare din data de 7 iunie. Optimismul social-democraților a fost anunțat duminică, de deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, care este membru al echipei naționale tehnice de campanie.
 

El a spus că echipa din care face parte este condusă de secretarul general al partidului, Valeriu Zgonea, care a participat la sfârșitul acestei săptămâni la primele instruiri ale echipelor de campanie PSD din județele Suceava și Botoșani, arătând că una din țintele principale ale PSD în nord-estul țării este să redevină principala forță politică. „PSD instituie carantina împotriva gripei portocalii din județele Suceava și Botoșani și își propune să eradicheze focarul democrat-liberal instalat în ultimii ani în această zonă”, a ținut să precizeze Cătălin Nechifor. Parlamentarul sucevean a mai arătat că pentru consolidarea PSD ca primă forță politică a țării, bătălia electorală importantă se va da și în nordul țării unde, la limită, PD-L a câștigat președinția Consiliilor Județene din cele doua județe amintite. „Suntem răspunzători pentru această situație și cred că activul de partid din Suceava și Botoșani a conștientizat importanța confruntării electorale cu adversarul tradițional, PD-L. Vrem ca Moldova să redevină un fief tradițional al stângii românești care să dea șansă acestei regiuni la o viață mai bună”, a spus deputatul PSD. El consideră că la ultimele alegeri „Moldova a ales bine”, dar că „neatenția” membrilor PSD a determinat „anumite derapaje spre democrat-liberali” în nord estul țării.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI