Hotel de trei stele, taxă mare, grad de ocupare mic…

Proprietarul grupului austriac Holzindustrie Schweighofer, Gerald Schweighofer, care deține un hotel de trei stele în municipiul Rădăuți, și-a exprimat, ieri, nemulțumirea cu privire la taxa hotelieră foarte mare pe care trebuie să o plătească, în condițiile în care gradul de ocupare e mic.
 

„Noi pierdem bani în acest hotel și mai trebuie să mai și plătim”, a spus Schweighofer, în cadrul unei conferințe de presă, arătând că taxa hotelieră este foarte mare într-un oraș ce nu are prea multe atracții turistice. „Turismul și alte activități economice se află la un nivel jos și gradul de ocupare e relativ redus. În acest an am avut până acum un grad de ocupare de 20%”, a explicat Schweighofer. Firma austriacă Holzindustrie Schweighofer a inaugurat în urmă cu doi ani un hotel de trei stele în municipiul Rădăuți, după ce a început investițiile în zonă într-o fabrică de cherestea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: