În premieră națională la Suceava

Gala Proiectelor Europene

IȘJ Suceava, în parteneriat cu Consiliul Județean, organizează, în premieră pentru Suceava, dar și în România, Gala Proiectelor Europene, pentru a stimula elevii și profesorii care s-au implicat în inițierea și desfășurarea unor proiecte europene.
 

Sâmbătă, de la ora 10,30, la Iulius Mall, 111 elevi, 37 coordonatori de proiecte și 37 de directori de școli vor primi diplome, 89 de cadre didactice participante la mobilități vor primi trofee și vor fi oferite plachete pentru 37 de școli implicate în proiecte. “S-a considerat că e nevoie de un asemenea eveniment care să evidențieze contribuția lor la dezvoltarea acestor proiecte. În acest sens, s-au inventariat proiectele desfășurate în județ din ’92 până acum, s-au identificat participanții – elevii implicați în proiecte și mobilități și profesorii implicați în mobilități, directorii care au sprijinit, coordonatorii de proiect și școlile. Ideea este să îi sensibilizăm și să îi stimulăm să continue”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IȘJ Suceava, Laura Hacman.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: