Ca să obțină bani pentru modernizarea Secției de Psihiatrie de la Burdujeni

Conducerea Spitalului Județean face demersuri la Banca Mondială

Conducerea Spitalului Județean Suceava a depus documentația în vederea obținerii unei finanțări de la Banca Mondială, prin ministerul de resort, pentru reabilitarea Secției de Psihiatrie de la Burdujeni, a informat managerul unității, ec. Vasile Rîmbu. Valoarea lucrărilor de reabilitare și modernizare la Secția de Psihiatrie se cifrează la un milion de euro, spune dl Rîmbu.
 

“Așteptăm startul pentru întocmirea studiului de fezabilitate”, a precizat directorul spitalului. La psihiatrie vor fi lucrări de reabilitare a clădirii, de refacere a instalației electrice, sanitare, termice”. Tot la capitolul financiar, directorul spitalului a precizat că a obținut de la minister 12 milioane lei pentru refacerea acoperișului Spitalului Județean, a instalației sanitare și de canalizare. “Vrem să aducem acoperișul la faza inițială, cu materiale moderne, să dispară șarpantele care nu dau o imagine bună. Începem lucrările vara aceasta. Până la sfârșitul săptămânii va fi publicat caietul de sarcini, sperăm ca într-o lună să fim pe acoperiș. În ce privește celelalte lucrări, la instalația sanitară și de canalizare, avem documentația pentru licitația proiectării”, a spus dl Rîmbu. Referitor la celelalte proiecte pe anul acesta ale spitalului – realizarea platoului imagistic și amenajarea parcării din curte –, dl Rîmbu spune că vor fi desfășurate prin asociere cu două firme, adică prin parteneriat public privat, cum se numea înainte.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI