Volei masculin

Phoenix Șimleul Silvaniei „dezintegrează” visul de promovare al sucevenilor

> În cel de-al doilea meci al turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1, CSMU LPS Suceava – Phoenix Șimleul Silvaniei 0 – 3 (-19, -23, -21)
 

În cel de-al doilea meci al turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1, formația CSMU LPS Suceava a întâlnit gruparea Phoenix Șimleul Silvaniei. După ce au cedat cu 2 – 3 în fața celor de la SCMU Craiova, sportivii suceveni și-au pus toate speranțele în disputa cu gruparea ardeleană. Tensiunea și efortul depus de suceveni în prima partidă a turneului de baraj și-au pus clar amprenta pe jocul lor, lipsa de concentrare fiind clară în unele momente. Dezamăgiți de înfrân-gerea la limită în fața oltenilor, voleibaliștii suceveni nu au făcut față celor de la Phoenix Șimleul Silvaniei și au cedat cu 0 – 3. „Am fost mult prea aproape de victorie în meciul cu SCMU Craiova și am plătit prețul setului pierdut la tie-break în disputa cu cei din Șimleul Silvaniei. Nu ne-am putut concentra pe finalurile de set și am cedat atunci când trebuia să fim mai tari. Oricum, acest turneu a fost unul bun pentru jucătorii noștri, care au demonstrat că au valoare, dar le lipsește încrederea în forțele proprii și atenția din partea comunității locale. Sunt absolut convins că la capătul unui sezon bun putem reveni aici, la baraj, cu șanse clare de promovare” a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI