Domnule profesor, dragi jucători… vă mulțumim !

CS Universitatea Suceava a produs cea mai mare și mai frumoasă bucurie de la înființarea echipei. E reușit să se califice în finala Challenge Cup. Pentru toți cei care au crezut în echipa lui profesorului Petru Ghervan am un singur lucru de spus: FELICITĂRI! În schimb, pentru toți cei care au băgat bețe în roate și s-au grăbit să pună cenușă pe inițiativa lui Ghervan nu am de spus decât atât: VAI DE VOI! Se știu ei prea bine cine sunt și nu are rost să pângărim un rezultat atât de frumos cu critici la adresa unor „gunoaie” care își iau lunar simbrie de profesori și care se cred și manageri de proiect.
 

Suceava s-a ridicat deasupra tuturor. Și de aici înainte se va vorbi despre prima reușită de acest gen în domeniu și Bibirig & co., vor fi un reper ce cu siguranță va fi greu, foarte greu de depășit. Ceea ce au reușit sportivii suceveni este unicat în istoria suceveană, merită de apreci-at și de pus pe raftul de sus alături de celelalte mari reușite ale sportului de club. Victoria sucevenilor este în bună parte și victoria intelectului asupra orgoliilor. Am fost alături de echipa lui Petru Ghervan încă din momentul în care juca în Liga a II-a pentru a intra în prima ligă valorică. Au fost atunci momente pe care cei ce nu au fost în mijlocul evenimentelor nu au cum să le creadă. Au fost momente când ne chinuiam să „facem rost” de motorină și de autocar pentru deplasările în cadrul etapelor de campionat. Au fost momente când nu aveam cheie la sală ca să deschidem să intre arbitrii și au fost momente când personal am șters cu mopul la meciuri pentru simplul fapt că nu exista cine să facă asta. Mă mândresc pentru tot ce am făcut. Pentru că a meritat! Ar mai fi de spus că un rol aparte îl are în toată ecuația galeria. Acești băieți au fost alături de echipă și de jucători cam tot timpul. Orice relație cu o galerie nu e simplă, dar vreau să spun cu toată sinceritatea că cei care susțin CS Universitatea Suceava sunt oameni aparte. Și pentru asta, toate felicitările mele! Și mai vreau să felicit și familiile celor care au fost alături de jucători și au strâns din dinți de fiecare dată când din tribunele de la sala LPS se auzea câte un glas care înjura lipsa de inspirație din unele momente ale jucătorilor. Acești oameni ar trebui să uite adresa sălii. Una peste alta suntem în elita handbalului european și comentariile sunt de prisos!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: