Copiii de la „Petru Rareș”, lângă copiii de la „Sfânta Vineri”

Ca în fiecare an, de vreo 5 încoace, prof. Mihai Airinei, șeful catedrei de sport a Colegiului „Petru Rareș” Suceava, a făcut și ieri, în Vinerea Mare, același gest umanitar, doar prin elevii instituției de învățământ la care slujește (și, bineînțeles, părinții acestora): a organizat o acțiune umanitară pentru copiii „instituționalizați” de parohia părintelui Mititelu.
 

„S-au oferit de către elevii claselor a IX-a E – dirig. Radu Milci, a X-a H – dirig. Carmen Amorăriței, și a XI-a E – dirig. Nicoleta Andronache, dulciuri de tot felul, cozonaci și alimente acestor copii mai nefericiți decât alții. Consider că e o datorie de onoare, de suflet, dacă vreți, la care au subscris, în primul rând, copiii pe care îi educăm la «Petru Rareș», ne-a declaratprofesorul Airinei. Cadrul didactic a uitat, elegant, să pomenească taman clasa pe care o „păstorește”, ca diriginte – a XI-a D, preferând să se rezume la doar un din suflet „Hristos a înviat!”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: