Măsuri speciale în Suceava pentru aducerea Luminii Sfinte de la Ierusalim

Circulația rutieră în municipiul Suceava, pe drumul european E 85, va fi deviată sâmbătă seară, în zona Bisericii „Învierii” și restricționată în zona Casei Culturii din municipiul reședință de județ pentru a se evita posibilele aglomerări și ambuteiaje determinate de aducerea „Luminii Sfinte” de la Ierusalim, parte a programului turistic “Paștele în Bucovina”, promovat de Consiliul Județean Suceava și susținut de Ministerul Turismului.
 

„Lumina Sfântă” va fi adusă la Suceava în jurul orei 20 și la ora 20,30 va fi înmânată, la biserica menționată, Înalt Prea Sfințitului Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților. Președintele CJ a spus joi că s-a decis devierea circulației prin fața Palatului Administrativ al județului pentru a se evita blocarea centrului, în condițiile în care se estimează ca numeroși suceveni să fie prezenți la ceremonia primirii Luminii Sfinte și transmiterii acesteia tuturor parohiilor și mănăstirilor din județ. Flutur a menționat că, pentru fluidizarea traficului, vor fi suplimentate forțele de poliție rutieră, care vor dirija circulația pe variantele ocolitoare deja stabilite.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: