Gheorghe Flutur dăruiește Patriarhului Ierusalimului, Teofil, un ou încondeiat cu chipul Mântuitorului

Așa cum ați citit deja în ziarul de ieri, vineri, la 10, delegația suceveană, în frunte cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, se îmbarcă în turbo-jet-ul închiriat de administrația județeană pentru aducerea Luminii de Înviere de la Mormântul Sfânt.
 

În cursul zilei, delegația va avea o întrevedere cu ambasadorul României în Israel, după care sucevenii sunt aștep-tați, la Mănăstirea românească de la Ierihon, de către superiorul așezămintelor românești din Țara Sfântă, Ieronim Crețu. În cursul serii, echipa județeană va participa la Slujba prohodului de la Mormântul Sfânt, iar sâmbătă dimineață, între 10 și 11, membrii acesteia vor fi primiți la Patriarhul Ierusalimului și al Întregii Palestine, Teofil. Gheorghe Flutur spune că va face cadou Patriarhului Teofil un „ou mare” încondeiat cu chipul Mântuitorului, precum și mai multe albume din Bucovina. După luarea Luminii, decolarea înspre Suceava este programată la 17, ora României, aterizarea pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” fiind estimată pentru ora 20.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: