Răspuns, după sarbătorile pascale

Președintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, în cadrul unei confe-rințe de presă, că își rezervă dreptul să răspundă atacurilor liderilor suceveni ai PNL și PSD după sărbătorile pascale, întrucât nu dorește ca în Săptămâna Mare să facă declarații politice.
 

El a evitat să răspundă oponenților politici din PNL și PSD în legătură cu acuzele aduse de aceștia privind folosirea de către PD-L în scop electoral a progra-mului turistic „Paștele în Bu-covina”. „Le doresc sănătate și înțelepciune”, a spus Flutur, care a adăugat că după sărbă-torile pascale va explica de ce le dorește înțelepciune opo-nenților politici suceveni. Liberalii suceveni au criti-cat luni, într-o conferință de presă, faptul că autoritățile județene sucevene au înțeles să facă reclamă la programul “Paștele în Bucovina” doar în județul și municipiul Suceava, în condițiile în care “noi, su-cevenii, oricum sărbătorim Paștele în Bucovina”. “Consi-derăm că afișele publicate prin Suceava trebuiau trimise în cu totul alte părți ale țării, pentru că noi oricum sărbă-torim Paștele în Bucovina”, a menționat Mihai Steiciuc, care susține că de fapt prin afișele lipite “se face campa-nie politică mascată”. Și președintele Organiza-ției Municipale PSD Suceava, consilierul local Virginel Ior-dache, a declarat, luni, că ac-țiunile întreprinse de au-toritățile sucevene sunt un prilej de campanie electorală pentru PD-L. „Vor să facă din Sărbătorile Pascale un prilej de campanie electorală”, a spus Iordache. El a criticat administrația suceveană a PD-L, arătând că nici un consilier local al PSD nu a fost invitat să participe la acțiunile organizate în municipiu la deschiderea manifestărilor „Paștele în Bucovina”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: