Hotelurile și pensiunile din județ „au dat lovitura”

Potrivit președintelui CJ, Gheorghe Flutur, 80% din locurile de cazare la pensiuni sunt deja rezervate
Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat ieri că mai bine de 80% dintre locurile de cazare de la pensiunile din județul Suceava au fost deja rezervate pentru perioada Sărbătorilor Pascale, potrivit unei centralizări efectuate de CJ.
 

El a spus că anticipează ca, de Paști, în Bucovina, vor fi ocupate toate locurile de cazare existente. Șeful executivului județean a ținut să mulțumească primarilor pentru implicarea în programul „Paștele în Bucovina”, program inițiat de CJ și susținut de Ministerul Turismului, explicând că până acum au fost organizate zeci de manifestări în cadrul acestuia. Flutur a remarcat și modul în care se acționează pentru repararea drumurilor, marcarea lor, semnalizarea traseelor turistice sau amenajarea spațiilor din apropierea mănăstirilor. Președintele CJ a informat că va pleca vineri în Israel, la Ierusalim, împreună cu starețul Mănăstirii Putna, Velnic Melchisedec, și cu preotul Cătălin Axinte pentru a aduce sâmbătă, la Suceava, lumina Învierii de la Sfântul Mormânt.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: