Suceava

De vineri, căldură numai noaptea

Între 16 și 20 aprilie, apa caldă va fi furnizată non stop către toți sucevenii
SC Termica SA se arata sensibilă la temperaturile exterioare pozitive și, dată fiind prognoza favorabilă pentru perioada următoare, modifică programul de furnizare a energiei termice.
 

Începând de vineri, 17 aprilie, caloriferele sucevenilor se vor încălzi doar în intervalul 22 – 6 (așadar, noaptea). Furnizorul local de energie termică va prelungi însă programul de furnizare a apei calde către consumatori. Cu ocazia Paștelui, începând de astăzi și până pe data de 20 aprilie, serviciul va fi furnizat 24 de ore din 24, și pentru punctele termice nemodernizate. Ultima decizie, luată în acord cu primarul Sucevei, este un mod în care SC Termica SA face urările cuvenite cu ocazia Paștelui.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: