„Conferință de presă”, în parc, pentru „Un Paște fericit!”

Președintele Asociației Pensionarilor Bucovina 2000, dl Ioan Fodor (care asociație nu mai are sediu, de… imediat după alegerile generale, din cauză că Primăria, chiar dacă cei peste 6000 de membri nu au vrut să susțină, în campania electorală, PD-L, își propune alte planuri, de regulă sociale, în legătură cu spațiul respectiv de la Piața Mare, pentru activități de întrajutorare intelectuală a persoanelor de vârsta a III-a) a ținut să adreseze, ieri, în cadrul unei… conferințe de presă ținute în parc (sic!; adică în parc, cel central, de lângă Catedrala romano-catolică, pe o bancă) tuturor pensionarilor din județ „Un Paște fericit!”
 

Domnia sa, în ciuda vremii un pic nefavorabile afecțiunilor de care dispun pensionarii la vârsta lor, nu s-a putut abține și a mai declarat: „În ultima perioadă, s-a scris în presa locală despre o inițiativă a unor parlamentari de a depune la Senat o propunere legislativă pentru o lege unică a pensiilor. APB 2000 a solicitat tuturor guvernelor instalate această lege. Dar, în ultimele două guvernări, s-au emis ordonanțe și legi speciale, prin care s-au acordat, nejustificat, majorări unor categorii de pensionari, prin nerespectarea legilor organice. O lege unică se impune, tocmai pentru a corecta abuzurile de până acum. Cerem ca aceia care au beneficiat pe nedrept, împotriva Legii 3/77 și a Legii 19/2000, de avantaje, să dea banii înapoi, simplu și fără prea multe fasoane, ca la orice bancă din România la care ești dator! Hristos a înviat!”. Adevărat c-a înviat!, zicem și noi…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: