Gheorghe Acatrinei… nimic nou sub soarele PRM

Liderul județean al PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, și el invitat la Conferința municipală a PSD Suceava, a ținut să spună că „atunci când plouă înseamnă bogăție”.
 

De altfel, discursul dlui Acatrinei s-a menținut în nota binecunoscută a liderului PRM, acesta nedorind să iasă în evidență decât cu laude pentru Organizația Municipală Suceava a PSD. „Am venit aici pentru că eu consider Conferința Municipală a PSD Suceava ca un eveniment politic deosebit de important în viața politică a Sucevei, chiar a întregului județ”, a spus Acatrinei, care și-a justificat afirmația prin aceea că în sală s-ar fi aflat „adunată toată floarea PSD Suceava”. Această afirmație, alături de încheierea discursului, au fost de altfel singurele aplaudate din cuvântul celui care a fost cândva senator de Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: