Azi începe Olimpiada liceului tehnologic

Olimpiada liceului tehnologic, profilul resurse naturale și protecția mediului, se deschide oficial astăzi, la ora 16, la Casa de cultură, cu participarea a 310 elevi din toată țara, a 42 profesori însoțitori și 58 de membri ai comisiei naționale de evaluare.
 

Concursul propriu-zis se va desfășura marți, miercuri și joi, la Colegiul Tehnic “Petru Mușat”, pentru calificările tehnician ecolog și protecția mediului, tehnician industria lemnului, tâmplar universal și pădurar, și la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, pentru tehnician în industria alimentară, tehnician în analize produse alimentare, preparator produse din carne și pește. Festivitatea de premiere are loc vineri, la ora 9.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: