Biletele la concertul lui Richard Clayderman se vând ca pâinea caldă

“Biletele pentru concertul extraordinar susținut de pianistul Richard Clayderman se vând ca pâinea caldă”, ne-a declarat, ieri, viceprimarul municipiului Suceava, dl Lu-cian Harșovschi. El informează că Primăria Suceava a dat deja 900 dintre cele 1500 de bilete puse în vânzare. “Reprezentanți ai unor societăți comerciale au cumpărat și câte 100 de bilete, urmând să le plătească în cursul săptămânii viitoare”, a spus viceprimarul.
 

Cei interesați pot achiziționa bilete pentru evenimentul care avea loc pe 23 aprilie, începând cu ora 19, pe Stadionul Areni, de la camera 43 din Primăria Suceava. Richard Clayderman va încheia, printr-un concert extraordinar, manifestările din cadrul programului “Paștele în Bucovina”, organizat de Consiliul Județean Suceava. Pentru acest spectacol sunt puse în vânzare 8.000 de bilete, prin impresarii spectacolului, dar și prin primăriile din județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: