PSD Suceava 2020

O treime din salariații instituțiilor sanitare și-au luat liber

Deși ieri, de Ziua Mondială a Sănătății, tot personalul din cadrul instituțiilor de sănătate avea dreptul la o zi liberă, conform contractului colectiv de muncă, potrivit directorului DSP, dr. Alexandru Lăzăreanu, doar o treime au beneficiat de această prevedere.
 

Ceilalți au avut de rezolvat probleme stringente și au fost prezenți la datorie, iar în spitale serviciile de urgență au funcționat încontinuu. Dr. Lăzăreanu spune că salariaților care vor să-și ia o altă zi liberă “le voi da recuperare”. “Am considerat că nu trebuie închisă instituția, pentru că sunt oameni care au nevoie să-și rezolve anumite probleme, trebuie eliberate autorizații, se fac recoltări de probe de apă…”, a precizat șeful DSP.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: