PSD Suceava 2020

Iordache și Ercse se bat pentru șefia PSD Suceava

Consilierul local sucevean Viginel Iordache a anunțat luni că va candida pentru cel de-al treilea mandat consecutiv la cârma Organizației Municipale Suceava a PSD. Iordache, care în momentul de față este liderul grupului de consilieri ai PSD din CL Suceava, a declarat într-o conferință de presă că și-a depus candidatura pentru că dorește „un nou început pentru organizația sa”.
 

El a spus că acest nou început nu înseamnă neapărat „o nouă echipă” ci, mai degrabă, „stabilirea unui nou set de măsuri pentru perioada de alegeri ce va urma”. Actualul președinte al social-democraților suceveni îl are drept contracandidat pe Lorand Ercse, singurul care până acum a avut curajul să își depună candidatura. Alegerile pentru funcția de președinte și pentru stabilirea unui nou comitet executiv al organizației municipale vor avea loc pe 11 aprilie, la sala Dom Polski din Suceava, cu începere de la ora 10. La ședință sunt așteptați să vină 181 de delegați cu drept de vot, la care se vor alătura cei câțiva zeci de invitați. Virginel Iordache a preluat funcția de președinte al PSD Suceava de la Mihai Crețeanu, în anul 2004, când, deși au pierdut alegerile pentru funcția de primar al Sucevei, cei din PSD au deținut un număr confortabil de consilieri locali și au obținut și o funcție de viceprimar. Social-democrații suceveni vor trebui să aleagă, în afară de un nou președinte, și un nou consiliu municipal, care la rândul său va desemna un comitet executiv, format din 35 de persoane (dintre care 7 vicepreședinți și un secretar).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: