PSD Suceava 2020

Gheorghe Acatrinei cere amendarea a trei legi organice

Liderul Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei, cere modificarea unor legi care deja și-au făcut efectul și, în opinia domniei sale, unul de-a dreptul dăunător.
 

Este vorba, în primul rând, despre Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității (CNSAS), care, prin trecere pe linie moartă, ar duce la un proces de conciliere națională. Ex-senatorul de Suceava spune că, personal, a fost verificat de toate instituțiile abilitate, acestea negăsind vreo dovadă de incriminare în ceea ce privește activitatea domniei sale desfășurată înainte de 1989. „Consider că activitatea de cercetare ar trebuie lăsată în seama istoricilor”, menționează dl Acatrinei. Un alt act normativ care „a divizat țara” este Legea nr. 10/2001 privind regimul imobilelor naționalizate, aceasta înlesnind, „prin chițibușuri legislative”, obținerea necuvenită a unor proprietăți. Parlamentarul sucevean este nemulțumit și de Legea nr. 247/2005, a fondului funciar, denumită și Legea „Flutur”, Gheorghe Acatrinei susținând că „brambureala creată impune o amendare rapidă”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: