Prezența lui Luhan pe listele PD-L este considerată un avantaj pentru echipa democrat-liberală

Secretarul general al Organizației Județene a PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan, component al echipei de campanie pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie, este de părere că prezența unui sucevean (Petru Luhan – n.n.) pe un loc eligibil pe lista finală a partidului va fi un real avantaj.
 

El a declarat sâmbătă, în cadrul Consiliului de Coordonare Județean al PD-L, că prezența lui Petru Luhan nu poate decât să dea o și mai mare forță celor care vor merge în campanie. El a ținut să întărească ideea că prezența pe lista PD-L a unui sucevean reprezintă un avantaj pentru democrat-liberalii suceveni, arătând astfel membrilor și simpatizanților partidului că au pentru ce lupta. “Sunt mândru pentru că fac parte dintr-o organizație pre-miantă, una dintre organizațiile PD-L puternice din țară. Și asta datorită muncii dumneavoastră. Avem nevoie să vă implicați ca și până acum în activitățile organizației, pentru a ne menține pe podium, pentru că asta ne ajută la nivel central atunci când se iau hotărâri cu privire la organizații. Suntem privilegiați că avem pe listă un sucevean care ne va reprezenta în Parlamentul European”, a explicat Ioan Balan, în plenul ședinței CCJ al PD-L.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: