Pentru că Cetatea Tg. Neamț nu a mai venit la Suceava

Jucătorii Cetății au făcut un amical în „familie”

Cetatea A – Cetatea B 5 – 1
Deși trebuiau să înfrunte pe Cetatea Tg. Neamț, într-un meci amical prilejuit de faptul că astăzi nu evoluează în etapa a 23-a, fotbaliștii lui Ovidiu Murariu au jucat, între ei, un meci de pregătire, la capătul căruia Cetatea A, alcătuită din titulari, s-a impus cu 5-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Negru, autor al unui hattrick, Celpan și Martin, în timp ce reușita Cetății B i-a aparținut juniorului Azaharioaei.
 

Cetatea A: Prutean – Bernard, Feraru, Halip – Șuleru, Duman, Celpan, Onciu, Homneac – Negru, Romaniuc. Cetatea B: Luca – Bolohan, Breniuc, Ailenii – Martin, Azaharioaei, Moldovan, Stănescu, Tomescu – Golofca, Guriță. La pauză, principalul Murariu a efectuat o serie de schimbări între cele două formații. În partida de ieri, patru dintre fotbaliștii echipei locale nu au evoluat din cauza problemelor de sănătate. Rohețki (răcit), Streinu (dureri la genunchi), Colban (întindere la mușchii aductori) și Dumitru (entorsă) au urmărit meciul de pe o bancă amplasată în spatele porții dinspre tabela de marcaj.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: