80 de ani de Rotary în România

În 80 de orașe, câte 80 de arbori

Membri filialei sucevene a Clubului Rotary au plantat ieri 80 de copăcei în cartierul ANL “Privighetorii” din Suceava. Acțiunea, care se desfășoară în 80 de orașe din întreaga țară, este prilejuită de împlinirea a 80 de ani de la înființarea acestei organizații în România.
 

Potrivit spuselor președintelui Clubului Rotary Suceava, dl Dan Cușnir, evenimentul s-a bucurat de sprijinul conducerii Direcției Silvice, care a donat arborii, și Primăriei Suceava. După ce au plantat copăceii, participanții la acțiune ne-au spus că-și doresc ca sucevenii care locuiesc în blocurile ANL din acest cartier să aibă grijă de ei. “Le mulțumesc colegilor din club pentru implicarea în toate acțiunile organizate, atât la nivel local, cât și național”, a transmis dl Cușnir. Domnia sa a adăugat că, la începutul săptămânii viitoare, membrii filialei sucevene ai Clubului Rotary vor dona sânge la Centrul de Transfuzii în cadrul campaniei “O șansă pentru viață”. Clubul Rotary este o organizație nonguvernamentală înființată în anul 1905, de Paul Harris. În prezent, la nivel mondial, Clubul Rotary are peste 2 milioane de membri, în 160 de țări.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: