Handbal masculin

Calificarea echipei de juniori I a LPS Suceava la turneul semifinal, la mâna băcăuanilor

Duminică, 5 aprilie, LPS Suceava va desfășura meciurile din ultimul act al seriei A a Campionatului Național de handbal masculin juniori I. Echipa LPS Suceava va întâlni pe teren propriu, de la ora 12.00, formația HC Vaslui, ultima clasată, dar va avea „urechile ciulite” la rezultatul partidei CSȘ Bacău – Școala Generală Nr. 3 Adjud.
 

Dacă liderul la zi al seriei CSȘ Bacău, formație care a pierdut un singur joc din cele 14 disputate, învinge, atunci echipa LPS Suceava va putea participa și ea la turneul semifinal, situându-se pe locul III în clasament, cu un punct peste gruparea vrânceană. „Deși formația din Bacău nu mai are nevoie de niciun punct pentru a putea accede la turneul semifinal, sunt absolut convins că își va apăra șansa cu cinste. Sigur, există situații în care se întâlnesc două echipe din același județ și se mai pot petrece și accidente, însă diferența de valoare dintre băcăuani și cei din Adjud este cam mare. Este păcat că posibilitatea de a participa la turneul semifinal nu a depins direct de noi, dar eu zic că merităm să ajungem acolo” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori I a LPS Suceava, Petru Brândușe. Turneul semifinal al Campionatului Național de handbal masculin al juniorilor I va avea loc în perioada 13 – 17 aprilie, într-o locație care va fi stabilită după terminarea sezonului regulat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: