Ziariști pistolari de Ziua Jandarmeriei

> Din nou un loc I pentru „Crai nou”
Cupa Presei la Tir, organizată de Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava cu ocazia împlinirii a 159 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, a fost câștigată anul acesta de veterani. Cornel Grosaru de la Bucovina TV a fost liderul masculin al întrecerii, în timp ce subsemnata a nimerit bine ținta, obținând cel mai bun punctaj la categoria „doamne”.
 

Este al doilea an consecutiv de când femeile „pistolar” de la „Crai nou” câștigă Cupa Presei organizată de jandarmi, după ce în 2008 ea a fost câștigată de Oana Șlemco. Locurile doi și trei au fost adjudecate de Cristian Balan și Alexandru Mamciuc de la Antena 1 Suceava, respectiv Olivia Călărașu de la Intermedia – Prima TV și Mihaela Irina Bucșinescu de la NewsBucovina.ro. Cu nostalgie, cei peste 20 de ziariști din presa scrisă, audio și tv din Suceava au renunțat anul acesta le vechile și credin-cioasele pistoale „Carpați” cu care au tras la țintă în anii prece-denți. Jandarmii grupei antitero le-au împrumutat de data aceasta pistoalele Makarov aflate în dotarea lor, mai grele, dar cu o precizie mai mare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: