Municipalitatea suceveană finanțează Spitalul Județean cu 700.000 de lei

Autoritățile sucevene au prins, în bugetul pe acest an, o sumă de 700.000 de lei în vederea finanțării Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”.
 

Primarul Ion Lungu declară că a fost luată această decizie după ce s-a constatat că aproximativ jumătate din numărul persoanelor internate în unitatea spitalicească provin din reședința de județ. „Mi se pare corect și normal să participăm și noi la finanțarea spitalului, la care fondurile sunt insuficiente”, subliniază edilul-șef. Domnia sa precizează că o sumă de 500.000 de lei va fi orientată spre sprijinirea demersurilor de mutare a Secției de Neurologie de la Spitalul Vechi la Spitalul Județean, valoarea totală a lucrărilor ridicându-se la 1,2 milioane lei. Alte 200.000 de lei vor fi orientate spre modernizarea Secției de pediatrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: