Printre jandarmii suceveni

Cinci avansări înainte de termen

Un ofițer și patru subofițeri din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava vor fi avansați în grad înainte de termen, astăzi, de Ziua Jandarmeriei Române. „Pentru merite deosebite obținute în exercitarea atribuțiilor de serviciu”, a motivat inspectorul șef, generalul Eugen Șalar.
 

Este vorba de lt.-col. Aurel Nica, șeful Serviciului resurse umane și pregătire profesională din cadrul IJJ Suceava, plt. maj. Vasile Doroftei, jandarm în cadrul Postului montan de la Gura Humorului, care a participat deja la două misiuni în regiunea Kosovo, plt. Bogdan Tănase, specialist (cu S mare, ar completa colegii lui) în comunicații și informatică, dar și în sisteme de pază și supraveghere, sg. maj. Mihai Butilă, șeful Grupei de Supraveghere și Intervenție Liteni, care s-a evidențiat anul trecut la inundațiile din luna iulie, și Eugen Dascălu, unul dintre „bătrânii” luptători din cadrul Detașamentului de Intervenție Mobilă și care, am aflat, nici după „n” misiuni executate în anii de muncă, nu face, nici acum derogări de la seriozitate și profesionalism.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: