Între INTESA SANPAOLO Bank România și Fondul Național pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii

Parteneriat pentru creditarea IMM-urilor

INTESA SANPAOLO Bank România SA și Fondul Național pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii SA-IFN (FNIMM) au pus bazele unui nou parteneriat prin semnarea a două convenții ce vor permite IMM-urilor accesul mai ușor la un credit bancar.
 

Pe baza acestor convenții, clienții INTESA SANPAOLO Bank România pot beneficia de garanțiile Fondului într-un procent de până la 80% din valoarea creditului acordat, costurile finanțării fiind reduse ca urmare a reducerii semnificative a timpului de procesare a solicitărilor de garantare și a reducerii costurilor de provizionare aferente finanțărilor garantate de Fond. Garanția expresă, irevocabilă și necondiționată permite întreprinzătorilor accesul la un credit de valoare mai mare în timp ce garanția emisă în baza plafonului de garantare reduce durata aprobării creditului prin faptul că este emisă în maximum 24 de ore, în baza unei notificări transmise de bancă și fără a necesita prezentarea unor documente suplimentare față de cele care constituie dosarul de credit. „Avantajele utilizării garanțiilor FNIMM se aplică și în cazul garantării creditelor bancare destinate co-finanțării proiectelor selectate de autoritățile de implementare a schemelor de finanțare susținute din fonduri europene”, a declarat Stela Alexandru, consilier marketing FNIMM.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: