Aurel Olarean

Consilierul local Mircea Irimescu se află în stare de incompatibilitate

Printr-un comunicat remis reprezentanților mass-media, primarul municipiului Rădăuți, Aurel Olarean, face un apel public pentru respectarea legii de către domnul Mircea Irimescu, ales consilier local pe lista PNȚCD, în prezent candidat al PNL pentru Camera Deputaților.
 

„Începând cu data de 01 Septembrie 2008, domnul Mircea Irimescu a devenit mem-bru al PNL, ceea ce a atras, con-form Legii, încetarea de drept a mandatului de ales local. Din nefericire, domnul Mircea Irimescu nu a adus la cunoștința Consiliului Local Rădăuți acest fapt, motiv pentru care nu s-a putut lua act de întrunirea condițiilor legale pentru încetarea de drept a mandatului de ales local. Având în vedere faptul că domnul Mircea Irimescu este candidat al PNL pentru Came-ra Deputaților, în Colegiul 6 Rădăuți, starea de incompa-tibilitate a devenit notorie, motiv pentru care s-a solicitat, în scris, Biroului Electoral de Circumscripție Suceava, de-clarația de acceptare a can-didaturii. Anexăm alăturat înscrisu-rile transmise de către Biroul Electoral de Circumscripție și suntem convinși că demni-tatea la care aspiră domnul Mircea Irimescu, aceea de deputat în Parlamentul Româ-niei, îl va determina să își prezinte demisia din Consiliul Local Rădăuți, pentru a res-pecta legea și membrii PNȚCD, care i-au acordat vo-tul la alegerile locale”, pre-cizează primarul municipiu-lui Rădăuți, Aurel Olarean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: