Stela Acatrinei revine pe scena politică

După 3 luni în care a lipsit de pe scena publică, fostul vicepreședinte PRM al Consiliului Județean, Stela Acatrinei, și-a argumentat decizia de a candida pentru un fotoliu de senator în colegiul uninominal 2 Suceava.
 

„Candidez pentru că, având experiența din finanțe și din administrația județeană, do-resc din suflet să fac mai mult pentru cei din jurul meu, pen-tru județul Suceava, implicit pentru colegiul pe care, cu cinste, doresc să-l reprezint. Prin natura profesiei, am înțeles că, niciodată, o măsură politică adevărată și benefică nu poate fi luată decât dacă aceasta este bine argumentată și fundamentată din punct de vedere economic. Prin ur-mare, din perspectiva profe-sionistului care sunt, nu-mi permit să promit «cai verzi pe pereți», și aceasta deoarece cunosc foarte bine care este dimensiunea resurselor bu-getare posibil de mobilizat și, totodată, știu că banii nu tre-buie risipiți, ci cheltuiți cu chibzuință”, a precizat dna Acatrinei, ieri, într-o con-ferință de presă. Stela Acatrinei a spus că va promova și susține proiecte de legi care să aducă prosperitate celor care muncesc cinstit, pentru ca vârstnicii să trăiască decent, iar copiii să crească în siguranță și să învețe în școli bine dotate, cu dascăli pre-gătiți și motivați financiar. Ex-vicepreședintele Consiliului Județean militează pentru majorarea burselor studen-țești și întronarea legalității. „Prezentându-vă la urne și votând în cunoștință de cauză, dați dovadă de patriotism, arătând că vă pasă de țară și de cine sunt cei care vă conduc destinele”, a conchis Stela Acatrinei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: