Festivalul Satiric „Bucovina”

Șase elevi, într-un concurs de grafitti

Festivalul Satiric “Bucovina”, a III-a ediție, a debutat ieri cu concursul de grafitti desfășurat în fața Muzeului de Istorie din Suceava, la care au participat 6 elevi din licee sucevene. Potrivit artistului Ovidiu Bortă-BOA, unul dintre organizatorii manifestării, tema concursului a fost “Fițe”, iar locul ales pentru desfășurarea concursului fiind astfel ales întrucât permite o bună desfășurare a desenatorilor.
 

Cei 6 tineri care au avut curajul să se exprime public și liber pe niște panouri mari din rigips sunt Alin Onofrei, de la Colegiul de Informatică “Spiru Haret”, participant și premiat și la ediția de anul trecut, Florin Maxim, clasa a X-a, de la Colegiul de Artă, Iustin Ghergu și Tiberiu Bur-lacu, CN “Ștefan cel Mare”, Vlad Horecica și Vlad Lăzăreanu, ambii de la CN “Petru Rareș”. Alin Onofrei con-sideră că tema aleasă de organizatori a fost “funcky” și i-a permis să combine mai multe culori pentru a o reliefa. Pentru Florin Maxim, grafitti reprezintă “un hobby” care îl relaxează. Lucrările vor fi expuse în holul muzeului, iar premianții vor fi anunțați astăzi, la ora 12, când va avea loc și vernisajul Expoziției Inter-naționale de Grafică Satirică – Publicitate 2008, din cadrul Festivalului Satiric.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: