„Să nu agresăm electoratul”

Candidatul PD-L la Camera Deputaților în colegiul Fălticeni, Vasile Dediță, și-a exprimat speranța că în această campanie electorală va avea întâietate lupta în idei și proiecte, și nu atacul la persoană.
 

Omul de afaceri sucevean recomandă adversarilor politici să desfășoare o campanie electorală civilizată care să nu agreseze electoratul, avertizând că în caz contrar există riscul ca județul să se confrunte cu un absenteism major la alegerile din 30 noiembrie. “Nimeni nu are nevoie de așa ceva. Un absenteism sever la alegerile parlamentare din noiembrie ar compromite în mare măsură ideea de vot uninominal și ar fi o palmă dată întregii clase politice. Stă în puterea noastră de a preveni un asemenea scenariu. Nu trebuie decât să ne comportăm normal și să nu agresăm electoratul vizual sau verbal. Electoratul s-a maturizat față de anii ’90, știe exact care-i sunt nevoile și ce așteaptă de la viitorii parlamentari. Nu mai poți să vii în fața oamenilor și să le vinzi gogoși electorale, pentru că le sfidezi inteligența. Trebuie să vii cu proiecte și cu soluții concrete la problemele lor. Noi, candidații PD-L, așa vom face și îi îndemnăm și pe ceilalți să ne urmeze exemplul. Din respect pentru electorat”, a declarat Dediță, care a ținut să sublinieze că are pregătite proiecte concrete care vizează în mod deosebit dezvoltarea mediu-lui rural, proiecte pe care le va supune dezbaterii publice pe perioada campaniei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: