Jandarmii câmpulungeni au sediu nou

Secția de Jandarmi din municipiul Câmpulung Moldovenesc s-a mutat în casă nouă. Sediul actual, aflat în zona stadionului local, se află la etajul IV al unui bloc de birouri, în zona stadionului, pe strada Sirenei. Sediul are cca 300 mp și include vestiare, săli de pregătire, dispecerat, birouri.
 

Ceremonia de inaugurare a avut loc joi dimineață și a inclus un moment religios ortodox de sfințire a incintei și luări de cuvânt ale oficialilor prezenți. Inspectorul-șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, col. Eugen Șalar, a prezentat o scurtă istorie a jandarmeriei în județ și în localitate și și-a îndemnat colegii să se dovedească eficienți în activitate și dornici de perfecționarea pregătirii individuale. „Să nu uităm nicio clipă că jandarmul nu se pregătește pentru situații de normalitate, ci pentru cele de excepție”, a subliniat col. Șalar. Au ținut să fie alături de jandarmi la mutarea în „casă nouă” primarul Gabriel Șerban și viceprimarul Mihăiță Negură, care au și înmânat conducerii jandarmilor o diplomă pentru recunoașterea meritelor în comunitatea locală, dar și conducerile Judecătoriei, Parchetului, Poliției, Serviciului Județean Salvamont și agenți economici, care au adresat urări de succes Secției de Jandarmi câmpulungene. În noua incintă își vor desfășura activitățile curente 36 de jandarmi, inclusiv Jandarmeria Montană, care se ocupă de zonele Câmpulung și Vatra Moldoviței.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: