Prefectul, despre afișajul preelectoral

„Avertizez primarii să respecte legislația”

Primarii din județ au primit un avertisment din partea prefectului Ovidiu Doroftei, referitor la asigurarea respectării legislației privind afișajul electoral. „Atenționez și avertizez primarii să respecte legislația”, a spus Doroftei, arătând că, deși nu a început campania electorală, în unele localități au fost deja instalate materiale electorale explicite.
 

Reprezentantul guvernului în teritoriu și-a exprimat nemulțumirea că primarii nu au luat măsuri imediate de îndepărtare a afișajului electoral postat ilegal. „Acest elan și avânt de a arde etape îi poate duce pe primari să răspundă în fața legii”, a arătat prefectul, care a apreciat că primarii vor avea suficient timp la dispoziție, în perioada legală, să participe în campanie și să-și susțină favoriții. În mai multe zone ale municipiului Suceava au fost deja instalate materiale electorale ale candidaților PD-L la ale-gerile parlamentare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: