Mai presus de lege

Afișele lui Prodan, pe… toate gardurile

Avea perfectă dreptate profesorul Alexandru Băișanu, fostul prefect, că o serie de candidați pentru funcții parlamentare ignoră data oficială de începere a campaniei electorale (1 noiembrie) și „fură startul în campanie”.
 

După câte se știe, acest lucru înseamnă încălcarea legii și trebuie sancționat. Dar cine să o facă? Marți, am străbătut un traseu mai lung din județ, pe valea Sucevei și, spre surprinderea noastră, am constatat că senatorul Tiberiu Prodan le „zâmbește” deja cetățenilor de pe garduri, stâlpi sau pereți ai unor unități comerciale etc. Afișajul s-a făcut de mai multe zile și nimeni nu a luat nicio măsură. De comentat, comentează mulți, cineva chiar ne spunea că „iată, domnule, că mai sunt și inși mai presus de lege”. Din păcate, nimeni nu a aplicat legea. În satul Sadău, comuna Brodina, de pildă, chipul domniei sale a fost postat, la loc vizibil, în centrul așezării, pe pereții unei crâșme. Nu avem nimic cu domnul senator, dar cu respectarea legii avem.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: