În această săptămână, la Cajvana

Zilele Școlii

Grupul Școlar și Grădinița cu Program Normal din Cajvana sărbătoresc, în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, „Zilele Școlii la Cajvana”, manifestare organizată în parteneriat cu Casa Corpului Didactic ”George Tofan”, Suceava, Asociația Educatorilor Suceveni, Primăria Cajvana, Casa de Cultură Cajvana și Complexul Muzeal „Bucovina”, sub coordonarea IȘJ Suceava.
 

Potrivit unui comunicat, prin activitățile programate a se derula pe parcursul celor trei zile se intenționează promovarea imaginii școlii și a comunității locale. Joi, 30 octombrie 2008, „Ziua Porților Deschise” va presupune festivitatea de deschidere a manifestărilor, la care sunt invitați reprezentanți ai partenerilor implicați în derularea evenimentului precum și personalități pentru care Școala Cajvana a reprezentat o temelie în afirmare. Ziua de vineri, 31 octombrie 2008, este dedicată, potrivit programului, activităților de parteneriat școală – familie – comunitate, precum și competițiilor sportive. Programul va continua sâmbătă cu simpozionul național „Armonie prin joc și cânt, port și cuvânt”, cu tema „De la bunicii mei”. “Scopul acestei manifestări este redescoperirea și promovarea valorilor strămoșești prin implicarea copiilor, cadrelor didactice, părinților în diverse activități legate de tradițiile locale și naționale, având ca partener și moderator reprezentanți ai Muzeului de etnografie și folclor Suceava”, precizează organizatorii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI