PRM contestă lista cu președinții secțiilor de votare din municipiul Suceava

Organizația Județeană Suceava a Partidului România Mare va contesta, la Biroul Electoral Județean, lista cu președinții secțiilor de votare din municipiul Suceava.
 

Anunțul a fost făcut de către președintele Gheorghe Acatrinei, care a precizat că face acest demers pe fondul păstrării componenței listei, aceasta fiind similară cu cea de la alegerile locale din vară. La acea dată, Gheorghe Acatrinei suspecta că fostul și actualul primar Ion Lungu și-a desemnat în organismele amintite propriii oameni, astfel încât să poată manipula rezultatele votului. Exsenatorul de Suceava crede că mulți dintre cei implicați au fost, ulterior, recompensați. „Dacă nu avea desemnați oameni din subordine, Ion Lungu nu ieșea primar din primul tur, deoarece în sondaje a fost cotat cu 30-32%, iar la alegeri obținut 76%, deci aproape dublu. Vom contesta pe toți cei care au fost președinți ai secțiilor de votare, unii dintre ei lucrători în cadrul direcțiilor executivului și care, ulterior, au fost promovați pe loc. Aceeași tehnică urmează a fi aplicată și acum”, a explicat Gheorghe Acatrinei. Săptămâna trecută, edilul-șef Ion Lungu a anunțat că a finalizat lista cu președinții și adjuncții acestora din cele 58 de secții de votare de pe raza Sucevei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: